Inloggen AanmeldenContact
Weather English Tiempo Spanish - Español Weer Nederlands - Dutch Wetter German - Deutsch Temps French - Français

Bedrijven in Abu Dhabi Voeg uw bedrijf toe

Hoogma Webdesign

Bedrijven / Webdesigners
Stad: Beerta
Gemeente: Oldambt
Provincie/staat: Groningen
Land: Nederland
Wij leveren op maat gemaakte websites voor het MKB inclusief domeinnaam en webhosting. Dit zijn de punten waar wij voor staan en waar u op kunt rekenen:
Klantgericht: Wij denken met u mee en zullen het niet nalaten om u te adviseren en te attenderen op zaken die u misschien over het hoofd hebt gezien. Kleine werkzaamheden en wensen van de klant worden snel opgevolgd.
Snelheid: Projecten wensen wij in een zo kort mogelijk tijd te realiseren. De aanvang van het project wordt in onze planning opgenomen en zal, eenmaal gestart, binnen een zo kort mogelijk tijd aan één stuk worden afgemaakt.
Goede bereikbaarheid: Wij munten uit in onze klantenservice. Bij ons hoeft u niet in de wacht te staan voordat u de juiste persoon aan de telefoon krijgt.
Flexibiliteit: Dit punt is voor u als klant erg belangrijk voor het verkrijgen van een resultaat zoals u het wilt. Wij leveren maatwerk en zetten uw technische vraagstukken om in een bruikbare oplossing.
Ondersteuning: Ook als u nog niet zo veel ervaring hebt met de ontwikkeling van een website bent u bij ons van harte welkom. Wij nemen voor elke klant ruim de tijd om alle onderdelen en vaktermen zo goed mogelijk uit te leggen

Bezoek de website: www.hoogmawebdesign.com
Follow Hoogma Webdesign on Twitter

Hoogma Webdesign Beerta
  • DJ Wereld
  • Webcams Abroad Beerta, Nederland
  • GoTripTravel Beerta, Nederland
  • Sonrisa Yachting Beerta, Nederland
  • Equestrian and Horses Netherlands